VG_Standaard_Vlaggen_Header_landingspagina

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Franeker

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren? Komt u uit Harlingen of Franeker (gemeente Waadhoeke)? Dan bent u bij Autohopper Franeker  aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt u snel en eenvoudig reserveren of een prijsberekening maken. Liever telefonisch contact bel 0517-390380 (binnen openingstijden)

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Franeker?
Gaat u verhuizen? Dat betekend dozen inpakken, zolder opruimen, adreswijzigingen doorgeven, kortom een drukke periode. En dan komt het verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm? Natuurlijk bel je vrienden en familie en huur je goedkoop een bestelbus of bakwagen met laadlift. Autohopper heeft voor elke klus de juiste bus.

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan een grote op kleine bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan, het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden. Zo hebben wij voor onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onder onze klantenkring bevinden zich; makelaars, evenementenbureau ’s, stand bouwers, meubelwinkels etc.

Heeft u regelmatig behoeft aan een bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken 0571-390380.

Direct een auto reserveren?  bel naar tel. 0571-390380.