BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Specialist in Franeker e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

WINTER(SPORT)CHECK in Franeker

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet u het maar nooit. Wees daarom voorbereid op sneeuw, ijs en gladheid. Om hier op voorbereid te zijn biedt Vakgarage de Boer u een wintercheck aan in Franeker.

Vakgarage de Boer zorgt dat u veilig de weg op kan doordat wij uw auto winterklaar maken. Een veilige auto betekent een comfortabele rit. Voor slechts €9,95 euro kan u bij ons al een wintercheck laten uitvoeren. Hiervoor controleren wij uw auto op 20 vitale punten.

Onbezorgd de weg op? Kom langs Harlingerweg 48 B in Franeker en bezoek onze vestiging van Vakgarage de Boer. U mag ons ook bellen of mailen voor een afspraak. Dit kan via 0517-390380 en info@vakgaragedeboer.nl.

Download onze WINTER(SPORT) CHECKLIST

Weet u zeker dat u alles mee heeft voor uw autoreis? Download onze WINTER(SPORT) CHECKLIST en zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

De juiste Winter(sport)check voor u

De staat van uw auto is uiteraard afhankelijk van verschillende zaken, zoals het onderhoudsniveau en de leeftijd van de auto. Daarom biedt Vakgarage nu 3 verschillende soorten winterchecks aan. 

Wintercheck basis of premium?

Welke voor uw auto het meest geschikt is kunt u hieronder lezen. Mocht u er niet zeker van zijn, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Wintersportcheck

De Wintersportcheck is in de basis hetzelfde als de Wintercheck Basis. Wij zullen u echter ook bijstaan, waarbij nodig, als het gaat om sneeuwkettingen, skikoffers, speciale vloeistoffen voor zeer lage temperaturen, etc. Voor slechts €19,95,-

Wilt u veilig en zonder autopech de winter door komen? Trakteer dan uw auto op de Premium Wintercheck. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op alle vitale punten.

Vakgarage de Boer adviseert de Wintercheck Premium wanneer:  

 Uw auto dit jaar niet voor een grote onderhoudsbeurt bij de garage is geweest
 Uw auto ouder is dan 5 jaar
 U door het jaar heen veel kilometers rijdt 

Prijs is incl. ruitensproeier (antivries) en excl. onderdelen en overige vloeistoffen.

Deze controle is geschikt voor auto’s die dit jaar al een (grote) onderhoudsbeurt hebben gehad. Uw auto wordt (visueel) gecontroleerd door Vakgarage de Boer op 20 vitale punten o.a.: 

 Accu
 Banden
 Koelsysteem
 Motorolie
 Verlichting
 Schokdempers 
 Veiligheidsgordels 

Prijs is excl. onderdelen en overige vloeistoffen.